Vår fødsel
Familiebedriften starter opp i Haugesund i 1999 og eies av familien Skogland. Dagfinn og Hege Mokleiv er ansvarlige for oppbyggingen av drift og administrasjon av selskapet.
Familiebedriften starter opp i Haugesund i 1999 og eies av familien Skogland. Dagfinn og Hege Mokleiv er ansvarlige for oppbyggingen av drift og administrasjon av selskapet.
I november 2009 flyttet Permanor inn i landets mest moderne fryseribygg, 6500 m2 er spesialtilpasset vår drift. Fryseriet er lokalisert på Årabrot, like nord for Haugesund sentrum. Permanor har med dette doblet sin lagerkapasitet, og de moderne produksjonslokalene er bygget for fremtidens matindustri.
Høsten 2014 markerer vi 15 år med termologistikk i Permanor. Mange av våre kunder og ansatte har vært med fra starten, og bidratt til vekst og lærdom.
Etter 17 års drift i Haugesund åpnet vi i november 2016 vår nye avdeling på østlandet. Permanor Brumunddal AS skal drifte et 3500 m² stort fryselager, og har i dag 7000 palleplasser å tilby kundene. Med denne satsingen har Permanor økt sin totalkapasitet med over 50 %. Etableringen har blitt tatt godt imot av næringslivet i Hedmark, et fylke med store tradisjoner innen matindustrien. Nå er det alltid -25°C også i Brumunddal.
Permanor utvider fryselageret i Haugesund med en ny lagerhall, ny innfrysings- og tinetunnel og utvidet pakkeområde.
Familiebedriften markerer 20 år i tjeneste for matindustrien, 20 år med kulde, logistikk og næringsutvikling.